Post by blitdedytalzi on Feb 8, 2022 15:05:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko zlatih hack ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena 2022 version ▞▞▞
rad igram to igro.. vendar imam zahtevo glede točke spopada... nepošteno se boriti proti vaši poti do uvrstitve, a če izgubimo, se zdi odbitek nepošten!? včasih -50 -65 če bi lahko zmanjšal odbitek, bi zmanjšal tudi moj stres ... nakup orožja in nadgradnja robotov je kar drago ... samo zaskrbljujoč igralec hvala
Vsekakor manipulirana aplikacija. Haki, goljufije, ne vem. Preprosto se ne ujema in včasih lahko nekoga ustreliš neposredno in ne poškoduje. Potem ste včasih lahko za krinko in vaš nasprotnik lahko strelja naravnost skozi stene ali pa se njegovo orožje lahko obrne za 90 stopinj za vogalom. 🤔
Ta igra je neverjetna, nikoli mi ni dolgčas. Brez oglasov. Bi priporočal. Ampak to je ena tistih iger, ki se plačajo za zmago, prav tako sem moral izbrisati polovico svojih aplikacij, da sem posodobil igro:(. Tudi pojavna okna, ki te poskušajo prepričati, da kupuješ stvari, so tako moteča. Tudi nekatera orožja so preveč premočna in ubijajo vam takoj. Zato se je moja ocena s 5 zvezdicami zmanjšala na oceno s 4 zvezdicami.
Dobra igra, če igralcu ne bi namerno rekla, da je ta igra v celoti narejena samo za plačilo za zmago, v bistvu samo ne prenašajte te igre, ker vas bodo ljudje, ki bodo plačali s pravim denarjem, da bi dobili op bote, uničili, medtem ko boste še vedno na vaših začetniških botih, bo to bolj jasno na lestvici. Dobesedno War Robots so to naredili bolje od vas in vi ste dobesedno kopirali njihov koncept igre, kako vam je to uspelo?
To so najboljše bojne igre!!!! Res je zabavno, mehanizmi, orožje in sposobnosti so tako kul!!! Toda težava je v tem, da je zemljevidov omejeno. Zato bi predlagal plarium za ustvarjanje več zemljevidov in večjih za turnirje in deathmatch.
Ne razumite me narobe, ta igra je odlična 👌, vendar so razvijalci velik pokvarjenec, v igri je nekaj predmetov z noro ceno, nakupi v igri so zelo dragi
Res dobra igra, ampak včasih dobim premočne nasprotnike, če je to popravljeno, je popolna
ko prideš do stopnje 1.. ni nič drugega kot računalniki. Ustvarjalci morajo delati bolje z računalnikom/boti. Zaradi tega se ljudje ne želijo več igrati. To igro trenutno ocenjujem na 3, ker je težavnost nemogoča. Nima smisla več igrati.. to je treba čim prej popraviti.. ali vsaj narediti samo za človeške igralce...kot RESNO..
Mech Arena Acțiune jeq
Precej spodobna igra. Čeprav ima nekaj p2w elementov, je to predvsem igra, ki temelji na spretnostih in včasih lahko prekašate druge igralce.
Kmalu odstranitev. Začelo se je kot dobra zamenjava za vojne robote, ki niso postali nič drugega kot kiti in topovsko meso. Na žalost ta igra sledi natančni poti z najnovejšo posodobitvijo. Razvijalci vojnih robotov so skočili sem, potem ko so WR postavili v spiralo smrti in tukaj počnejo enako. Ne zapravljajte svojega časa ali denarja, razen če uživate v tem, da ste topovsko meso za profesionalne polno roza zvezdne klane. Je pokvarjen in v svoji smrtni spirali. Samo tega se še ne zaveda.
Ta igra je zanič samo zapravljanje denarja. Ko ga nekaj časa igrate, bo postalo dolgočasno. Ne dajo nam niti brezplačnega žetona, če je nov mehanik v simpatiji dogodkov, hočejo samo, da zapravimo svoj denar.😥😡
Цоокинг Гаме Mania Девојке Симулације vxjs
Zabavna igra. Vsekakor kratek, toda kakšna igra danes ni. Edina prava pritožba je, da igra uporablja račune ljudi kot bote. Predvidevam, da so brez povezave. Ali pa so to strogo bot računi. Nisem prepričan. Boti pa vseeno. Nadležno igranje z boti, saj imajo popoln cilj..
Ponovno objavljanje, ker so ga izbrisali. Več dni sem poskušal dobiti podporo, ker ko sem enkrat zadel divizijo 10, me ni nikoli pustil v igro - vedno bi rekel napaka. Nato mi podpora pove, če ga želim igrati, bom moral dobiti VPN. Senčna družba. Končno sem bil dosegljiv prek podpore. Bodo posodobili, če bodo rešili težavo.
Kje je nova posodobitev? 17.12. ne more igrati igre, ker potrebuje posodobitev, ki ni na voljo v trgovini. Kakorkoli že, dobra igra, ampak človek je žrtev in pol. -Bitke postanejo boljše, ko dosežete višje ravni in dobite manj botov. -Igranje je nekoliko mešano, saj se lahko borite proti sovražniku stopnje 4 kot stopnji 2. -Valuta v igri je v bistvu 1:0,01¢, marsikaj je zaklenjeno za napredovanjem na ravni, padci so naključni ali so za Paragon ali kakšen drug bot/orožje, ki ga ne uporabljate
Posodobitev se ne bi posodobila. Zato sem ga poskusil odstraniti in znova namestiti. Vendar se zdaj Mech Arena niti ne pojavi v Googlu Play kot možnost. Zato sem poskušal vnesti "Plarium" in to prikazuje samo Raid Shadow Legends. Bil sem prisiljen izstopiti iz igre. Pravkar sem dosegel 3. stopnjo v igri. in porabil veliko denarja. Upam, da se to lahko reši.
Stvari so šle 5 zastarelo, dokler nisem dosegel nivoja, zdaj pa sedim na zaslonu za pripravo tekem, vendar se nikoli ne začne... nisem prepričan, ali je to težava za koga drugega. Rad bi videl, da bi ta igra vzletela, saj sem jo do zdaj ubijal in zmagal v vsaki tekmi, ki sem jo igral, in sploh nisem igralec, ki plača... pomagaj mi, če lahko kdo
Ko se je začelo, je bilo neverjetno. Nato se je spremenil v War Robots 2.0. Torej, če berete to, samo vedite, da je postalo tako plačano za zmago, da ni več vredno igrati in podpirati.
Zaenkrat mi je všeč ta igra. Preživel sem veliko ur in naletel na nekaj scenarijev, ko so ljudje porabili denar za hitrejše odklepanje orožja višje stopnje, a če uporabljam mehanizem z dobrim števcem, sem lahko še vedno na prvem mestu. Poraba denarja bo olajšala napredek. Ampak čutim, da je ravnovesje precej dobro in se zdi, da se sčasoma izboljšuje. Lahko igrate 1 ali 3 hitre tekme ali imate daljše seje, oboje enako zabavno!
Bilo je zelo zabavno. Resnično sem užival na poti do najvišjega nivoja, vendar igra na tej točki postane plačana za zmago. To je bilo znosno, dokler niso dodali pilotov, ker je bila vrzel v moči obvladljiva. Vendar pa je ob dodajanju pilotov ta razlika v moči eksplodirala. Mehki s 5 zvezdicami in orožje s 5 zvezdicami škodijo, vendar jih je mogoče premagati s spretnostjo. Dodajte pilota s 5 zvezdicami in se preprosto stopite. Res škoda. Z lahkoto sem vanj vložil 40 dolarjev za kvote in konce v zadnjih nekaj mesecih, da pokažem, da cenim. Sramota...
Vsekakor potrebuje sodelovanje, rad bi videl več tega in zdi se, da je zmagati nekako vredno, da bi ga rad videl in namesto tega več plačal za kozmetiko in se zdi nekako nepošteno, včasih pravim, da se osredotoči na to, da bo sčasoma igranje bolj pridobivanje
Mech Arena Acțiune jeq
Sama igra je dobra. Nekaj resnih težav z ravnotežjem (Zakaj lahko enega ustrelite druge igralce s topništvom/projektilami za zaklepanje.) Toda glavno vprašanje je, kako vam bo ta igra vrgla oglase v obraz, da boste poskušali porabiti denar. Kupiti novo orožje? Prikaže se pojavno okno z napisom 'HEJ, VEŠ, DA PRODAMO BOOSTER PACK ZA TO ORožje'. Kupiti nov mehanizem? 'HEJ, VEŠ, DA PRODAMO BOOSTER PACK ZA TA MECH'. Po skoraj vsaki posamezni tekmi, ki jo igrate, vas bo igra poslala neželeno s pojavnimi okni, ki jih morate zapreti, da bi dobili svoj denar. Moral sem zapreti do 10 pojavnih oken, da sem lahko zahteval in odigral še eno tekmo. Oh in vso srečo pri konkurenci brez porabe denarja. Sama količina RNG, ki jo ta igra zahteva samo za nadgradnjo mehanov in orožja, je smešna. Odprete zaboje in iz teh zabojev UPATE, da boste dobili 'kose' mehanizma ali orožja, ki ga želite nadgraditi, in bolj ko nadgrajujete, več in več jih morate najti. In ne obstajajo samo ravni, ampak tudi uvrstitve in nadgradnja uvrstitev stane premium valuto. Kar vam ta igra daje v absolutnem curku. Potreboval sem nekaj dni, da sem izvedel vse dogodke, ki sem jih lahko, da sem prihranil dovolj za odklepanje dokaj nizkostopenjskega topniškega orožja, le da sem ugotovil, da ga popolnoma sovražim. Zabavno oblikovanje iger, kajne? Zdaj želim še eno orožje in trajalo bo nekaj dni, da ga odklenem. JE dobro ali zabavno igrati? Kdo ve, moral ga bom zbrusiti in odkleniti, da ugotovim. In potem, če je dober, preživite naslednjih nekaj mesecev za kmetovanje RNG, da ga nadgradite. ZABAVNO. Vse skupaj ni slaba igra. Igranje je res precej solidno, čeprav bi lahko uporabilo nekaj posodobitev ravnotežja. To, kar daje tej igri tako nizko oceno, je, kako ti v obraz nabijajo monetizacijo in skoraj nemogoče napredovati brez porabe denarja.
Ali lahko popraviš to zadevo, kjer po nesreči izbereš tekmo in se ne moreš iz nje umakniti. Ne samo, da se iz tega ne morete rešiti, dobesedno ne morete. Tudi če se odločite, da boste v celoti zapustili igro, ste iz kakršnega koli krutega razloga vrnjeni vanjo, kot da niste ravnokar znova zagnali igre, potem pa ste v bistvu prisiljeni igrati, ker tekma še vedno poteka, če želite ali ne. Lahko prosim to popravite, to je zelo neprijetno.
Kaj ste počeli v tej lunarni posodobitvi, vse se samo nalaga. Ne morem trditi ničesar. Igral sem tako trdo, da sem prišel na vrh turnirja, a zdaj ne morem zahtevati nagrade. Prosimo, hitro popravite
Rad igram to igro. Je zelo zasvoji in komaj čakam, da vidim, kaj me čaka v prihodnosti. Rad bi ji dal 5 zvezdic, toda kravam denarnim kravam preveč olajšate nakup najboljših mehanov in orožja, zato je težje tistim, ki za igro porabijo nekaj $$$, da dobijo zmage. Ali lahko to naredite bolj enakomerno, da se bodo igralci P2W soočili sami s seboj. Bi bilo veliko bolje. Edit: hvala za odgovor na mojo objavo. Fantje vam bom dal 4 zvezdice. Dal bom 5, ko bom v igri videl več super!
Ta igra je v redu, vendar če pomotoma preskočite vadnico, se ne morete naučiti, kako narediti ali uporabiti, da bo igra težka. Potem ima večina stvari, ki jih morate narediti, nekaj opraviti s tem, kar sem je rekel, da je igra težja, potem pa mora biti, da tega ne morete uporabljati ali narediti, ker ne znate uporabljati ali narediti. Če se igra ne more nadaljevati, ali morate igro odstraniti in ponoviti ali je nikoli več ne igrajte. onemogočite igro, če preskočite vadnico
Medtem ko je Mech Arena zelo izbrušena, so grafika, zvok in nadzor zelo dobri. Vendar je igranje izjemno frustrirajuće, ne glede na ujemanje algoritmov, ki jih uporabljajo za ustvarjanje ekipe, so popolnoma grozni! To uniči sicer odličen izdelek, zato samo 3 zvezdice. POSODOBITEV - 1 zvezdica Ko ste igrali za igro nekaj tednov, je igra zdaj odstranjena. Vsi uporabljeni algoritmi za ujemanje igralcev so patetični, najslabši, na kar sem jih kdaj naletel, in uničijo drugače izbrušen izdelek. Sramota!
Po zadnji posodobitvi igre ne morem igrati. Vsakič, ko mi reče, naj posodobim igro. Je že posodobljen!!! Posodobitev ocene - od 1 do 4 zvezdice - 03/12/21 Prednosti • Všeč mi je grafika igre. • Zvočni učinki so prijetni. • Na splošno mi je bilo všeč. Proti • Veliko oglasov po odprtju igre. • Mislim, da je treba izboljšati usklajevanje igralcev. Vedno imam v svoji ekipi slabe igralce.
Všeč mi je ta igra, vendar dobiva le tri zvezdice zaradi velike prodaje, ki vam jo namenjajo. Resno, kolikokrat moram zavrniti prodajo. In zakaj poskušate vseh 70 % popusta na BS. To je igra in ne trgovina z živili. Prosim izdelovalce. Razumem, da morate zaslužiti nekaj denarja in porabil sem malo. 10 ali 12 ponudb je znova in znova malo. Pravkar sem ugotovil, da dejansko zaračunajo več na razmerje, če kupite kovance za 2500 A nad kovance 500 A. Daj no igra, ki je žaljiva kot stranka.
Mech Arena Actie lauj
ta igra ni priporočljiva za igralce, ki ne zapravljajo denarja.. je skupna plača za zmago v igri, odkar v igri izdajo pilotni implantat, ni možnosti, da bi brezplačen igralec dosegel največ enega pilota in vsadil to vam bo vzelo večno in druga stvar je, da je v tej igri toliko botov, ki so opremljeni z legendarnim pilotom in vsadki, da te očitno silijo v nakup v tej igri, da bi dohiteli bote, ki te lahko ubijejo v trenutku.. to je igra, ki je lačna denarja. .
Zabavna, a res huda povezava. Škoda bi rad dal 5 zvezdic in igral dosledno.
Mech Arena Actie lauj
Zanima me, kdo je bil zamisel, da bi mehi vaše lastne ekipe z umetno inteligenco igrali proti vam, na primer, ko se zarodite, da bi se maščevali, vam meh ovira pri ustrelitvi sovražnika in in in in kdo je pametno postavil robot za tabo, ko se poskušaš skriti, da te ne zadenejo, je vedno tisti neumni robot za teboj, uf prekleto nadležno, če bi vedel, kdo je to storil, bi ga brcnil kar v vrečo.
Mehak killshot je zanič, je počasnejši, kot si mislite. In dodajte pregrado okoli območja drstišča, skozi katero nihče ne more streljati. Niti ekipa, ki se tam drsti. Igram se vojnih robotov, dokler tega ne storite. Pojavi se tudi preveč stvari za nakup mehanizma. Odstranite te. N O W. Vse to je, plačajte za zmago v igri odvisnikov.
Ok war robots je plačan za zmago, to vsi vemo, ampak človek, ta je še slabši in zdi se, da boš dobil celotno ekipo f2p in eno zelo p2w igro na drugi ekipi, ki raztrga raven. Žalostno , ko gre vse tako , zdaj samo naj igralci p2w plaskajo s p2w in nimajo enega igralca kralja na tekmi . Zaradi tega ne želimo porabiti denarja, ampak preprosto prenehamo igrati in poiščemo novo igro. Morda svet robotov. Oh in ne odgovarjajte, da je vse mogoče osvojiti brezplačno. In lahko bi zmagal na loteriji.
Igra je zelo zabavna, vendar ima 3 zvezdice, ker vas lahko vržete proti igralcem, ki so nizko do istega ranga kot vi in so včasih lahko zanič, vendar prevladujejo v tekmi, ker njihov bot P2W whale požgečka zaradi vaših napadov. Zame je ravnovesje, ki lahko pomaga igralcem, da dajejo boljše ocene, da igralce, ki so plačali, da bi bili njihovi izdelki preveč OP za njihov rang, vržem na tekme, ki imajo enake mehanizme, celo bote. Dajte svet večini igralcev F2P, da se zabavajo stran od igralcev kitov. Naj bo vaša igra živa
Lepa mega igra